Úvod » Receptury » Pekařské receptury » Vícezrnné pečivo » Vícezrnný rohlík

Vícezrnný rohlík

Vícezrnný rohlík
Množství Surovina
Těsto: 100 % pšeničná mouka spec.
20 % Uni-grain světlý
4 % droždí
4 % Zeelandia margarín pekařský
2,5 % sůl
2 % Lactorex
65 % voda
Dekorace: 100 % Posypová směs Sluníčko

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Hmotnost navážky: 80 g

Tvarování a dekorování: Do tvaru rohlíku, obalit v posypu Sluníčko.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci