Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii

Kanapky s pěnou

Receptura

Množství Výrobek
400 g ZeLa Delikatess
1000 g Piri piri omáčka
850 g listové těsto
Eidam strouhaný

Příprava

Margarín šleháme na 3. stupeň šlehacího stroje po dobu 8 min. Přidáme omáčku a šleháme, dokud se obě suroviny nepropojí. Listové těsto rozválíme, nakrájíme na menší čtverečky, posypeme strouhaným sýrem a pečeme do zlatova. Po vychladnutí nastříkáme pěnu a libovolně dozdobíme.

Kanapky s pěnou

Products

Univerzální margarín

Margarín pro komplexní využití v cukrářské i gastronomické výrobě. Pro přípravu krémů, šlehaných hmot, náplní či lehkých pomazánek. Má výbornou chuť, nášleh i stabilitu.

Piri piri omáčka

Rajčatová omáčka s pikantní chutí chilli papriček a kousky zeleniny, příjemně nasládlá. Ideální do pikantního snackového pečiva, jako základ na pizzu nebo do omáček k masu či těstovinám.