Úvod » Receptury » Receptury pro gastronomii » Hlavní jídla » Těstoviny s krevetami

Těstoviny s krevetami

Těstoviny s krevetami
Množství Surovina
200 g těstoviny
200 g krevetky
100 g Piri piri omáčka
50 g Rajčatový protlak
50 ml bílé víno
olivový olej, česnek, feferonka, parmazán

Těstoviny uvaříme podle návodu a scedíme. Na rozehřátou pánev nalijeme olivový olej, přidáme česnek nakrájený na plátky a feferonku a necháme chvíli macerovat. Přidáme očištěné krevetky, osolíme, opepříme a orestujeme. Zalijeme vínem a necháme ho svařit. Přidáme protlak a omáčku, naředíme vodou z těstovin a necháme projít varem. Uvařené těstoviny přidáme k omáčce a promícháme.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci