Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii

Zapečená bramborová kaše

Receptura

Množství Výrobek
Masová směs: 250 g Mleté maso
100 g Bolognese
100 g Rajčatový protlak
50 g Voda
Kaše: 50 g Bramborová kaše s mlékem
250 g Voda (80°C)

Příprava

Suroviny na masovou směs orestujeme a dáme do zapékacích mističek (do poloviny mističky). Směs Bramborová kaše smícháme s horkou vodou a zlehka metlou promícháme. Necháme 2 min. odstát a znovu zamícháme. Kaší naplníme zbývající část mističky a dáme zapéct pod gril.

(Suroviny na 4 zapékací mističky o průměru 8 cm)

Zapečená bramborová kaše

Products

Bramborová kaše s mlékem

Instatní kompletní směs na bramborovou kaši. Směs obsahuje sušené mléko, ředí se pouze s vodou, dobře drží svou konzistenci.

Rajčatový protlak

Rajčatový protlak, bez cukru, pouze lehce ochucený solí. Vhodný k přípravě a dochucení pokrmů.

Bolognese

Rajčatová náplň s vyváženou sladkokyselou chutí a kořením. Vhodná jako náplň do slaných pekařských výrobků a pro přípravu pokrmů (omáčky na těstoviny, zeleninové směsi k masu apod.).