Banánový tunel
Banánový tunel
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 1.000 g | Melisa - směs |
700 g | Vaječná melanž P | |
150 g | Voda | |
Náplň: | 1.000 g | Šlehačka |
200 g | Zeesan Banán | |
600 g | Voda | |
Dekorace: | 660 g | Maro Marzipan |
40 g | Čokoláda |
Příprava
Směs na korpus našleháme a přes plátovačku natáhneme pláty. Po vychladnutí nakrájíme na pruhy odpovídající velikosti tunelu. Šlehačku našleháme, smícháme se Zeesanem a vtíráme do tunelových ráfků vystlaných korpusovým plátem. Překryjeme dno a necháme trochu zatěžkané vychladit až do druhého dne. Po vychladnutí potahujeme marcipánovou hmotou jemně obarvenou na žluto a nakonec přestříkáváme čokoládovou polevou.