Úvod » Receptury » Pekařské receptury » Jemné kynuté pečivo » Kobliha (Berliner CZ)

Kobliha (Berliner CZ)

Kobliha (Berliner CZ)
Množství Surovina
100 % Pšeničná mouka spec.
30 % Berliner CZ
7 % Droždí
5 % ZeLa Baking
0-2 % Cukr
50-55 % Voda

Míchání: 4 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 28 °C

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Formovat do tvaru koblihy, celistvý povrch

Čas kynutí těsta: 50 min. + 10 min. povrchové okorání

Doba a teplota pečení:

I. 175°C, 2,5 min.

II. 175°C, 3 min.

III. 175°C, 1 min.

 

Přejít na obsah | Přejít na navigaci