Úvod » Receptury » Pekařské receptury » Jemné kynuté pečivo » Koláče (Backcreme Industry MXI)

Koláče (Backcreme Industry MXI)

Koláče (Backcreme Industry MXI)
Množství Surovina
100 % Pšeničná mouka spec.
15 % Backcreme Industry MXI
10 % Cukr
8 % ZeLa Baking
7 % Droždí
1,5 % Sůl
40-43 % Voda

Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 28 °C

Hmotnost navážky: 50 g těsta, 15 g náplně

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Tvarovat do tvaru bulky. Po 40 min. kynutí plnit Frutafillem a nechat 10 min. dokynout. Před pečením potírat vaječnou melanží.

Čas kynutí těsta: 40 min.

Doba a teplota pečení: I. 220°C, bez páry, 8-10 min.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci