Úvod » Receptury » Pekařské receptury » Jemné kynuté pečivo » Vánočka, mazanec (Backcreme Industry)

Vánočka, mazanec (Backcreme Industry)

Vánočka, mazanec (Backcreme Industry)
Množství Surovina
100 % Pšeničná mouka spec.
15 % Backcreme Industry
13 % Cukr
8 % ZeLa Baking
6 % Droždí
2 % Vaječná melanž pekařská
1,5 % Sůl
10-20 % Rozinky (namočené)
45 % Voda

Míchání: 4 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 29°C

Čas odpočinku těsta: 30 min.

Tvarování a dekorování: Tvarovat do požadovaného tvaru, před pečením mašlovat pekařskou melanží

Čas kynutí těsta: 30-60 min.

Doba a teplota pečení:

I. 180-210°C, bez páry, čas a teplota se řídí hmotností výrobku

Přejít na obsah | Přejít na navigaci