Úvod » Receptury » Cukrářské receptury » Dezerty » Čokoládovo-malinový dezert

Čokoládovo-malinový dezert

Čokoládovo-malinový dezert
Množství Surovina
Korpus: 500 g Biskvit čokoládový
250 g Vaječná melanž tekutá
250 g olej
Náplň 1: 200 g Malinový gel
Náplň 2: 500 g Rimix
1000 g voda
700 g Ken lactea 35%
Náplň 3: 1000 g Ken lactea 35%
200 g Malina Jogo
Dekorace: 300 g Paletta Miroir Malina

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 5 min. Hmotu natřeme na plát 30x50 cm. Pečeme při 220°c 8-10 min.

Náplň 2: Rimix smícháme s čerstvě převařenou vodou a necháme min. 4 hod. odstát. Poté smícháme s vyšlehanou šlehačkou.

Náplň 3: Do vyšlehané šlehačky vmícháme malinou náplň.

Kompletace: Plát natřeme malinovým gelem, rýžovou náplní a necháme vychladit. Po vychlazení natřeme malinovou náplní a přetřeme Palettou.

Suroviny na plech 30x50 cm.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci