Úvod » Receptury » Cukrářské receptury » Dorty » Jogurtový dort s jahodou

Jogurtový dort s jahodou

Jogurtový dort s jahodou
Množství Jednotka Surovina
Korpus 57 g JUNG Basis
34 g Pasterovaná vaječná melanž
29 g Olej řepkový
Náplň 1 228 g Jogurtová náplň termiz.
182 g Milram smet. ke šlehání 35%
Náplň 2 2 g Agar
113 g Voda
45 g Cukr krupice
45 g Frutafill jahodový
4 g Compound Jahoda
Dekorace 50 g Paletta cold creamy

Receptura na 1 dort (8 porcí)

Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 2 RS po dobu 5minut. Poté dávkujeme a pečeme na 170-180°C.

Náplň 1: Jogurtovou náplň ručně vmícháme do ušlehané šlehačky Ken Nata.

Náplň 2: Svaříma agar s vodou a cukrem a vmícháme předepsané množství jahodového frutafillu. Nalijeme do ráfku a dáme vychladit.

Kompletace: Korpus vložíme do ráfku, naplníme 1/2 níplně 1, vložíme jahodové želé(náplň 2) a zatřeme 2/2 náplně 1. Dodekurujeme palettou a čerstvím ovocem.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci