Cukrářské receptury
Sladký sandwich

Receptura

Množství Jednotka Surovina
Korpus 476 g JUNG Basis
286 g Pasterovaná vaječná melanž Pekařská
238 g Olej řepkový
Náplň 167 g Zeesan tvarohový
667 g Milram smetana ke šlehání 35%
167 g Voda
300 g Jahody
12 g Máta
Poleva 11 g Poleva extra tmavá
4 g Zela Frying

Příprava

    Recept na 24 porcí á 97g

     

    Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na pomalý chod stroje cca 5 minut. Hmotu rozetřeme na pláty a pečeme při teplotě 175-190°c dle typu pece asi 15-20 minut.

    Náplň 1: Zeesan a vodu smícháme a vmícháme ručně do ušlehané šlehačky.

    Kompletace: Tři pláty korpusu slepíme na sebe připravenou náplní (Tři vrstvy korpusu, dvěmi vrstvami náplně). Každou vrstvu náplně prosypeme nadrobno nakrájenými jahodami a hrubě nasekanou mátou. Celý výrobek stlačíme a dáme zachladit. Poté krájíme na požadované trojúhelníky(sandwich), postavíme na výšku a spodní stranu potahneme kakaovou polevou.   

Sladký sandwich