Banánovo-karamelový dort
Banánovo-karamelový dort
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 128 g | Piškot extra tmavý |
90 g | Vaječná melanž | |
32 g | Voda | |
Náplň: | 256 g | Milram 35% |
64 g | Zeesan Banán | |
83 g | Voda | |
Dekorace: | 3 ks | Banán |
102 g | Paletta Cold Caramel |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň 8 min. Hmotu natřeme do ráfku o průměru 18 cm. Pečeme při 220°C cca 14 min.
Náplň: Šlehačku ušleháme. Zeesan smícháme s vodou a vmícháme do ušlehané šlehačky.
Kompletace: Korpus rozkrojíme a polovinu vložíme do ráfku o průměru 19 cm. Korpus natřeme polovinou náplně, přiklopíme druhou částí korpusu a zatřeme zbývající náplní. Banány nakrájíme a naskládáme na korpus. Dekorujeme Palettou Cold Caramel.
Products
Piškot extra tmavý
Směs pro výrobu nadýchaných tmavých šlehaných hmot, vhodná pro přípravu plátů i korpusů.
Bella Cream
Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 33 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost.
Zeesan
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů. Dostupné v řadě příchutí nebo s neutrální chutí jako ztužovač.