Cukrářské receptury
Jogurtový dort s jahodou

Receptura

Množství Jednotka Surovina
Korpus 1000 g JUNG Basis
600 g Pasterovaná vaječná melanž P
500 g Olej řepkový
Náplň 1 250 g Zeesan Jogurt
1000 g Milram smetana ke šlehání 35%
250 Voda
Náplň 2 5 g Agar
250 g Voda
100 g Cukr krupice
100 g Frutafill jahodový
Dekorace 50 g PALETTA COLD CREAMY

Příprava

    Receptura na 1 dort (8 porcí)

    Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 2 RS po dobu 5minut. Poté dávkujeme a pečeme na 170-180°C.

    Náplň 1: Šlehačku, zeesan a vodu společně ušleháme.

    Náplň 2: Svaříma agar s vodou a cukrem a vmícháme předepsané množství jahodového frutafillu. Nalijeme do ráfku a dáme vychladit.

    Kompletace: Korpus vložíme do ráfku, naplníme 1/2 níplně 1, vložíme jahodové želé(náplň 2) a zatřeme 2/2 náplně 1. Dodekurujeme palettou a čerstvím ovocem.

Jogurtový dort s jahodou