Multivitamínový chléb Vikorn
Multivitamínový chléb Vikorn
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek |
---|---|---|
50 % | <NO_VALUE> | Pšeničná mouka spec. |
50 % | <NO_VALUE> | Vikorn |
3 % | <NO_VALUE> | Droždí |
54 % | <NO_VALUE> | Voda |
Příprava
Míchání: 10 min. pomalu
Hmotnost navážky: 450 g
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Tvarování a dekorování: Tvarovat do tvaru chleba, dekorujeme posypovou směsí Vikorn a ve 2/3 doby kynutí nařezáváme do tvaru písmene V.
Doba a teplota pečení:
I. 240°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 240°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 23 min.
Products
Vikorn
Směs pro výrobu multivitamínového vícezrnného chleba a pečiva. Nejenže má výborné senzorické vlastnosti, ale obsahuje také vitamíny skupiny B.