
Plundrová mřížka s řepnou náplní
Plundrová mřížka s řepnou náplní
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
15% | Nordix croissant 15 | |
5% | droždí čerstvé | |
2% | sůl jedlá | |
50% | voda | |
42% | Zeelandia margarín - tažný | |
Náplň | 100% | Řepná náplň |
Příprava
Míchání (min.): 3 pomalu a 5 rychle
Teplota těsta: 24°C
Čas odpočinku těsta (min.): 5
Tvarování a dekorování: Provalovat systémem 3x3x3. Mezi druhou a třetí laminací nechat těsto 20 min. v chladu odležet. Finální lemu rozválet na výšku 3 mm. Vykrájet na požadovaný tvar.
Plníme Řepnou náplní.
Čas kynutí těsta (min.): 50-60
Doba a teplota pečení:
I. 210°C, s mírnou párou, zavřený tah, 2 min.
II. 190°C, bez páry, zavřený tah, 9 min.
III. 190°C, bez páry, otevřený tah, 2- 4 min.
