Pekařské receptury
Dělená bageta s cibulovo-česnekovou záparou

Receptura

Množství Surovina
Těsto 90% Mouka pšeničná hladká
10% Mouka žitná chlebová
50% Mr. Korn Onion Garlic
4% Droždí čerstvé
2,2% Sůl jedlá
4% Olej řepkový
2% Lactorex originál
53% Voda
Dekorace 100% mouka žitná chlebová

Příprava

    Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

    Teplota těsta: 18°C

    Tvarování a dekorování:Tvarujeme do bagety a v 1/2 kynutí narazíme kartou.

    Čas kynutí těsta: 50-60 min.

    Doba a teplota pečení:

    I. 230°C, s mírnou párou, zavřený tah, 2 min.

    II. 190°C, bez páry, zavřený tah, 15 min.

    III. 190°C, bez páry, otevřený tah, 2-4 min.

Dělená bageta s cibulovo-česnekovou záparou