Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo

Luštěninová bageta

Receptura

Množství Výrobek
100 % pšeničná mouka spec.
75 % Silkgrain Ebony
4 % droždí
4 % olej
2,5 % Lactorex
2,2 % sůl
1 % Roggenstabil
30 % voda

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Hmotnost navážky: 150 g

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Do tvaru bagety.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 240°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 10 min.

III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 4 min.

Luštěninová bageta

Products

Roggenstabil

Přípravek zvyšující stabilitu těsta při zpracování a kynutí, zvyšuje objem výrobku a prodlužuje trvanlivost výrobků.

Silkgrain Ebony

Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.

Silkgrain Ebony

Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.