Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo

Špaldová špička

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% mouka pšeničná hladká T530
50% Silkgrain Spelt
4% droždí čerstvé
4% olej slunečnicový
2% sůl jedlá
50% voda
1,8% Lactorex

Více informací

Navážka: 120g

Míchání (min.): 3 pomalu a 5 rychle

Teplota těsta:  28°C

Čas odpočinku těsta (min.): 15

Tvarování a dekorování: Do tvaru špičky, podélně nařízneme

Čas kynutí těsta (min.): 45

Doba a teplota pečení: 
I.   250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II.  250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 4 min.

Špaldová špička