Úvod » Receptury » Cukrářské receptury » Dorty » Forest cake

Forest cake

Forest cake
Množství Surovina
Těsto: 200 g Piškot extra tmavý
110 g Vaječná melanž tekutá
40 g voda
18 g olej
Náplň: 100 g Frutafill lesní ovoce
Krém: 500 g Panna cotta
150 g Milram šlehačka 35%

Těsto: Všechny suroviny mimo oleje šleháme na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje. Na poslední minutu stroj přepneme na 2. rychlostní stupeň, vlijeme olej a necháme domíchat. Hmotu nalijeme do ráfku o průměru 18 cm a pečeme při 170°C cca 30 min.

Náplň: Vychladlý korpus natřeme Frutafillem lesní ovoce.

Krém: Panna Cottu se šlehačkou vyšleháme do hladké konzistence, natřeme na korpus a necháme odstát cca.10 min. Po částečném zatuhnutí povrch dortu upravíme kartou namočenou ve Frutafillu (vlnitý efekt) a dáme vychladit.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci