Úvod » Receptury » Receptury pro gastronomii » Sladká jídla » Bavorské vdolečky

Bavorské vdolečky

Bavorské vdolečky
Množství Surovina
Těsto: 1000 g Alpský knedlík
460 g voda
60 g ZeLa Delikatess
40 g droždí
Náplň: Švestková povidla Premium
Tvarohová náplň Standard

Těsto: Všechny suroviny mícháme hákem cca 6 min. na 1. stupeň, po zamíchání necháme 10 min. odpočinout. Těsto rozválíme na šířku 1 cm, vykrojíme kolečka a necháme vykynout. Po vykynutí uděláme do středu palcem důlek a touto stranou dáváme do oleje. Smažíme 2 minuty na jedné straně, 3 minuty na druhé a ještě 1 minutu na první, při teplotě 175°C.

Vdolečky zdobíme tvarohovou náplní a povidly.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci