Novinky

Znovu na vlně

Znovu na vlně

Přinášíme Vám několik inspirativních receptur na svěží dezerty s použitím směsi Jung Basis. Její vláčnost, příjemný chuťový profil, stabilita a univerzálnost jí dovolují stát se nejpoužívanějším základem pro výrobky z třeného těsta.

Jung Basis, to je třená hmota na nespočet způsobů: koláč na plech, muffin, bábovka, ale také dortový korpus nebo korpus pod dezert. S málokterou cukrářskou směsí si můžete dovolit si takhle hrát a vymýšlet nové variace. Jung Basis se hodí na máslové i olejové korpusy, funguje skvěle s rozpuštěnou čokoládou i kakaem, můžete jí dobarvovat i ochucovat pastami, udrží na sobě ovoce i čokoládu.

Inspirujte se našimi recepturami a nechte se unést svou vlastní fantazií.


Receptury rozbalíte rozkliknutím obrázku

Na_vlně_proklik.jpg

Znovu na vlně