Čajové řezy
Čajové řezy
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto: | 675 g | Basis Cake |
| 150 g | kukuřičný škrob | |
| 375 g | máslo | |
| 375 g | vaječná melanž | |
| Náplň: | 75 g | sušené švestky (sekané) |
| 75 g | sušené brusinky | |
| 75 g | rozinky | |
| 75 g | mandle (sekané) | |
| 45 g | rum |
Příprava
Náplň: Všechny suroviny smícháme a necháme odležet nejlépe do druhého dne.
Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut. Náplň vmícháme do těsta. Hmotu dávkujeme do 4 malých chlebových forem a pečeme při teplotě 160°C po dobu cca 60 minut. Po upečení necháme vychladit. Dekorujeme moučkovým cukrem nebo čokoládovou polevou.
Suroviny na 4 ks á 400 g.
Products
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.