Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Krokosky

Receptura

Množství Výrobek
Hmota 1000g Kokosová náplň
700g Corra čokoládová
150g Voda

Příprava

 

(Receptura na 1 plech)

Všechny suroviny vložíme do kotle, a mícháme lyrou na pomalý chod stroje 10 minut. Krokosky stříkáme na čistý plech s papírem a necháme 10-15 minut oschnout.
Pečeme prvních cca deset minut při teplotě 175°C a dopékáme při teplotě 190°C. Pečeme celou dobu s otevřeným odtahem páry, doba a teplota pečení se řídí typem pece,
a hlavně gramáží výrobku. Po upečení stáhneme krokosky i s papírem na sebe a necháme vychladnout.

Krokosky

Products

Kokosová náplň instantní

Suchá náplň s vysokým obsahem kokosu vhodná jako náplň do jemného pečiva (tlačených koláčů, buchet) i cukrářských výrobků. Výborná chuť a stabilita při pečení.

CORRA čokoládová

Hladká vařená náplň s čokoládovou chutí a barvou, na vodní bázi, bez přidaného tuku. Vhodná na pečení, se širokým využitím v pekařské i cukrářské výrobě.