Karamelový dezert s brusinkou
Karamelový dezert s brusinkou
Receptura
| Množství | Jednotka | Výrobek | |
|---|---|---|---|
| Hmota | 1000 | g | Melisa směs | 
| 750 | g | Vaječná melanž tekutá | |
| 100 | g | voda | |
| Náplň | 215 | g | Debic Cream 32% | 
| 80 | g | Zeesan Neutral | |
| 65 | g | MIFI karamelová | |
| 70 | g | voda | |
| Dekorace | 100 | g | Brusinky v gelu | 
Příprava
Hmota:
Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 7 minut. Hmotu rozetřeme na plát a pečeme při teplotě 220°C cca 8 minut.
Náplň:
Smetanu vyšleháme. Ztužovač Zeesan Neutral rozmícháme s vodou, přidáme MIFI karamelovou a vše pomalu vmícháme do šlehačky.
Kompletace:
Hotovou náplň nastříkáme do silikonových forem, zaklopíme vykrojeným plátem a dáme zamrazit. Po vyjmutí z forem dekorujeme brusinkovým gelem dle fantazie.