Cukrářské receptury
Malinové makronky

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Korpus 167 g Macaronmix
33 g voda
růžová barva
Náplň 55 g Čokoláda Arabesque Blanc 29
45 g Frutafill Malina

Příprava

(Suroviny na 10ks)

Korpus
: Všechny suroviny (včetně barvy) mícháme lyrou 5 minut na první rychlostní stupeň. Hotovou hmotu stříkáme vždy na pečící voskový papír na neperforovaném (neděrovaném) plechu. Necháme přibližně 1 hodinu stát na suchém místě, dokud se na makronce nevytvoří krusta. Pečeme při teplotě 125°C - 150°C cca 25 minut.

Náplň: Frutafill ohřejeme, přidáme čokoládu a mícháním rozpustíme, necháme vychladit v lednici

Kompletace: Po vychladnutí na spodní stranu makronky aplikujeme hladkou trubičkou krém a přiklopíme druhou makronkou.

Malinové makronky