Mangové pokušení
Mangové pokušení
Receptura
| Množství | Jednotka | Výrobek | |
|---|---|---|---|
| Těsto | 290 | g | Mamas Pie |
| 80 | g | Debic máslo tradiční | |
| 20 | g | voda | |
| Náplň 1 | 200 | g | Fruitful Mango |
| Náplň 2 | 200 | g | Fruitful Mango |
| Náplň 3 | 150 | g | Milram šlehačka 35% |
| 70 | g | QimiQ - smetanový základ | |
| 70 | g | Panna Cotta | |
| g | limetková šťáva | ||
| g | meduňka | ||
| Náplň 4 | 250 | g | Milram šlehačka 35 % |
| 250 | g | Panna Cotta | |
| Poleva | 90 | g | Paletta Neutral |
| 90 | g | Fruitful Mango | |
| 30 | g | voda | |
| SDekorace | 100 | g | Čokoláda Arabesque Blanc 29 |
Příprava
Těsto: Směs a studené máslo mícháme hákem do konzistence drobenky, přidáme vodu a zpracujeme v těsto. Těsto zabalíme do fólie a necháme v chladu odpočinout. Poté rozválíme na 3 mm, vykrojíme do formy na tartaletky a upečeme.
Náplň 1: Naplníme silikonové formy Fruitful Mango a šokově zamrazíme.
Náplň 2: Fruitfull Mango mixérem rozmixujeme.
Náplň 3: Qimiq v kotlíku metlou ušleháme do hladka, přidáme Panna Cottu, šťávu z limetky a vyšleháme. Přidáme ušlehanou šlehačku, jemně nakrájenou meduňku a promícháme.
Náplň 4: Panna Cottu společně se šlehačkou ušleháme do hladké konzistence. Z 2/3 naplníme silikonovou formu ve tvaru polokoule a vložíme zmrzlou náplň 1. Zatřeme tak, aby byl povrch hladký a vložíme do šokeru.
Poleva: V hrnci rozehřejeme Palettu Neutral s vodou, přidáme rozmixované Fruitful Mango a promícháme. Při teplotě cca 50°C poléváme mražený výrobek.
Dekorace: Bílou čokoládu nastrouháme na jemno a posypeme jí hranu výrobku.
Kompletace: Do upečené tartaletky stříkneme do 1/3 rozmixované mango, doplníme náplní 2 a necháme vychladit. Zmrzlé polokoule vyndáme z forem, položíme na odkapávací mřížku, polejeme polevou a hranu obsypeme strouhanou čokoládou a položíme na tartaletku.
Products
Fruitful
Prémiové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (70-90%). S ovocem nejvíce podobným tomu čerstvému - s autentickou barvou, texturou, šťavnatostí a samozřejmě chutí. Náplně Fruitful jsou určeny především pro cukrářské aplikace. Vhodné i pro zmražované výrobky. Pro nejvyšší kvalitu a trvanlivost dodávány v plechovkách.