Mini cheesecake s višní (nepečený)
Mini cheesecake s višní (nepečený)
Receptura
| Množství | Jednotka | Výrobek | |
|---|---|---|---|
| Korpus | 150 | g | Mamas Pie | 
| 40 | g | Debic máslo tradiční | |
| 10 | g | voda | |
| 50 | g | Debic máslo tradiční | |
| Náplň 1 | 280 | g | Debic Cream Cheese | 
| 13 | g | plátková želatina | |
| 275 | g | Milram smetana ke šlehání 35% | |
| 100 | g | cukr krupice | |
| Poleva | 300 | g | Frutful Višeň | 
| 5 | g | Plátková želatina | 
Příprava
Receptura na 8ks mini cheesecaků
Hmota: Všechny suroviny mícháme dohromady dokud se nespojí v pevné těsto. Těsto rozválíme na plát a upečeme na 180 °C cca 12–15 min.                                             
Náplň: Želatinu namočíme v míse se studenou vodou, dokud nezměkne. Změklou želatinu rozmícháme v 80 g ohřáté smetany. Zbylou smetanu vyšleháme do tuha. Cream Cheese 
a cukr smícháme a pak přidáme nastrouhanou limetkovou kůru a během míchání také smetanu se želatinou. Nakonec postupně vmícháme šlehačku.             
Poleva: Fruitful, zahřejeme a přidáme k němu namočenou želatinu.
Kompletace: Upečený korpus rozdrtíme. Do rozdrcených drobečků přidáme rozpuštěné máslo. Vzniklou hmotu upěchujeme do formy o průměru 20 cm. Necháme ztuhnout v lednici. Do ztuhlého korpusu dáme náplň a necháme 4 hodiny ztuhnout. Zmrazený dort dekorujeme Fruitfulem se želatinou.
                Products
Fruitful
Prémiové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (70-90%). S ovocem nejvíce podobným tomu čerstvému - s autentickou barvou, texturou, šťavnatostí a samozřejmě chutí. Náplně Fruitful jsou určeny především pro cukrářské aplikace. Vhodné i pro zmražované výrobky. Pro nejvyšší kvalitu a trvanlivost dodávány v plechovkách.