Muffiny s rybízovým džemem
Muffiny s rybízovým džemem
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Hmota: | 1200 g | Basis Cake |
| 750 g | olej | |
| 700 g | vaječná melanž | |
| Náplň: | 500 g | ON červený rybíz termostabilní |
Příprava
Všechny suroviny mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 3 min. Hmotu nastříkáme do silikonových forem. Hladkou trubičkou do povrchu těsta stříkáme džem, posypeme drobenkou a pečeme při 180°C cca 25 min,.
Products
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.