Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Ovocný dezert

Receptura

Množství Výrobek
Náplň 1: 1.000 g Meruňkový gel
Náplň 2: 250 g Zeesan Jogurt
350 g Voda (20-25°C)
1.000 g Šlehačka
Dekorace: 125 g Ovoce čerstvé
625 g Šlehačka

Příprava

Náplň 2: Zeesan rozmícháme s vodou, přidáme 1/4 vyšlehané šlehačky, zašleháme metličkou do hladka a poté vymícháme jemně stěrkou se zbylou šlehačkou.

Kompletace: Sklenice nebo poháry naplníme 40 g meruňkového gelu a řezanou trezírovací trubičkou 70 g Zeesanu se šlehačkou. Poté dodekorujeme 25 g ušlehané šlehačky, hoblinou bílé čokolády a kousky čerstvého ovoce.

Ovocný dezert