Cukrářské receptury
Dětský pohár s pudinkovým krémem

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Těsto: 750 g Biskvit čokoládový
375 g Vaječná melanž
375 g olej
Náplň 1: 1000 g Fruitful Hruška
Náplň 2: 250 g Topcream
750 g voda
500 g Milram 35%

Příprava

    Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min. Z hmoty natřeme plát a pečeme při 180°C.

    Náplň 2: Topcream smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Šleháme 10-15 minut a přimícháme ušlehanou smetanu.

    Kompletace: Z korpusu vykrajujeme kolečka a skládáme na dno pohárků. Na korpusy nastříkáme Fruitful Hruška a pudinkový krém. Dekorujeme čokoládovými pecičkami.

    Suroviny cca na 20 porcí.

Pohár s pudinkovým krémem