Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Povidlový tunel shruškou

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Hmota 1000 g Melisa směs
750 g Vaječná melanž tekutá
100 g podmáslí zakysané
Náplň 500 g Debic Cream 32%
50 g Zeesan Neutral
100 g voda
100 g ON Perníková povidla
250 g Fruitful Hruška
Poleva 300 g Paletta Cold Caramel
300 g Paletta Neutral
90 g voda

Příprava

Hmota:

Všechny suroviny šleháme na nejvyšší rychlostní stupeň po dobu 7 minut. Rozetřeme plát a pečeme při teplotě 200-220°C cca 8 minut.

Náplň:

Smetanu vyšleháme. Ztužovač Zeesan Neutral rozmícháme s vodou, přidáme perníková povidla , náplň Fruitful Hruška a lehce vmícháme do smetany.

Kompletace:

Hotovou náplň nastříkáme do forem, zaklopíme vyříznutým korpusem a dáme zmrazit. Po vyjmutí z forem, polijeme ještě zmrzlý výrobek Palettou cold caramel smíchanou s Palettou Neutral a dekorujeme dle fantazie.

Povidlový tunel s hruškou