Pralinky Pralinky

Pralinky

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 250 g Arabesque Blanc 29
Náplň: 565 g Arabesque Noir 72
170 g Milram šlehačka 35%
25 g máslo

Příprava

Korpus: Bílou čokoládu vytemperujeme. Čokoládou vylijeme formu na bonbony, obrátíme a necháme vykapat přebytečnou čokoládu. Necháme ztuhnout v chladné místnosti (nedáváme do lednice). 

Náplň: Smetanu svaříme a nalijeme na čokoládu. Necháme stát až do úplného rozpuštění, dobře rozmícháme a zchladíme na cca 35°C. Přidáme máslo a vše rozmixujeme ponorným mixerem. Po úplném vychladnutí plníme do bonbonů a znovu necháme zatuhnout.

Kompletace: Bílou čokoládu znovu vytemperujeme, nalijeme na bonbonovou formu, setřeme nožem přebytečnou čokoládu a necháme dokonale vychladit, tentokrát v lednici až do té doby, než ze spodní strany formy "odskočí" a oddělí se. Poté bonbony vyklopíme.

Pralinky

Products

Milram 35%

Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost. I při absenci ztužovače si zachovává tvar.

Arabesque Blanc 29

Kvalitní belgická bílá čokoláda s 29% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.

Arabesque Noir 72

Kvalitní belgická hořká čokoláda se 72% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.