

Pralinky
Pralinky
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 250 g | Arabesque Blanc 29 |
Náplň: | 565 g | Arabesque Noir 72 |
170 g | Milram šlehačka 35% | |
25 g | máslo |
Příprava
Korpus: Bílou čokoládu vytemperujeme. Čokoládou vylijeme formu na bonbony, obrátíme a necháme vykapat přebytečnou čokoládu. Necháme ztuhnout v chladné místnosti (nedáváme do lednice).
Náplň: Smetanu svaříme a nalijeme na čokoládu. Necháme stát až do úplného rozpuštění, dobře rozmícháme a zchladíme na cca 35°C. Přidáme máslo a vše rozmixujeme ponorným mixerem. Po úplném vychladnutí plníme do bonbonů a znovu necháme zatuhnout.
Kompletace: Bílou čokoládu znovu vytemperujeme, nalijeme na bonbonovou formu, setřeme nožem přebytečnou čokoládu a necháme dokonale vychladit, tentokrát v lednici až do té doby, než ze spodní strany formy "odskočí" a oddělí se. Poté bonbony vyklopíme.

Products
Milram 35%
Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost. I při absenci ztužovače si zachovává tvar.
Arabesque Blanc 29
Kvalitní belgická bílá čokoláda s 29% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.
Arabesque Noir 72
Kvalitní belgická hořká čokoláda se 72% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.