Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Quarkini

Receptura

Množství Výrobek
1000 g Biskvit jogurtový
600 g Vaječná melanž
600 g Tvarohová náplň Standard

Příprava

Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min. Hmotu nabíráme kleštěmi na zmrzlinu (průměr 4,5 cm) a smažíme v oleji při 165-170°C po dobu 10-12 min. Po usmažení obalujeme v krupicovém cukru se skořicí.

Quarkini

Products

Tvarohová náplň Standard

Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.

Biskvit jogurtový

Směs s lehkou jogurtovou příchutí na výrobu třených hmot. Vhodná na korpusy i bábovky. Výborná je kombinace s ovocem, marcipánem či kakaem.