Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Silvestrovský crème brûlée

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Dezert 1 l Debic Crème Brûlée
2 g mletá skořice
Dekorace 2 g mletá skořice
50 g třtinový cukr

Příprava

Recept na 10 porcí

Debic Crème Brûlée zahřejte na 70 °C. Přidejte skořici a krátce promíchejte. Dezert rozdělte do misek. Nechte vychladnout a přikryté nechte vychladit v lednici.

Rozdrťte cukr a smíchejte se skořicí. Ideálně s pomocí šablony posypte dezerty.

Silvestrovský crème brûlée

Products

Debic Creme Brulee

Hotový UHT základ s pravou vanilkou a pasterovanými žloutky pro jednoduchou přípravu tradičního francouzského Crème Brûlée nebo delikátního španělského dezertu Crema Catalana. Krém vhodný i do dezertů a dortů. Jednoduchá příprava, praktické 1l balení.