Cukrářské receptury
Velikonoční cupcake

Tradiční americký cupcake je opravdovou zmenšeninou dortu.

Receptura

Množství Jednotka Surovina
Hmota 19 g JUNG Basis
11 g Pasterovaná vaječná melanž P
10 g Olej řepkový
Náplň 6 g Vanilmix pro cukráře
10 g Voda
14 g ZeLa Delikatess

Příprava

    Recept na jeden 70g cupcake.

     

    Hmota: Všechny suroviny mícháme lyrou na pomalý chod stroje po dobu 4 min. Hmotu nastříkáme do košíčků a pečeme na 170 °C po dobu 25-30min.(dle typu pece a navážky)

    Náplň: Vanilmix s vodou smícháme a necháme 10 minut odstát. Do hotového pudinku přidáme změklý tuk a vyšleháme. Obarvíme dle potřeby a zdobíme dle fantazie.

Velikonoční cupcake