Cukrářské receptury
Jablkový dort

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 250 g Piškot světlý
150 g Vaječná melanž tekutá
50 g Voda
Náplň 1: 1000 g Rosette
1000 g Frutafill jablečný
Náplň 2: 300 g Paletta Neutral
100 g Voda
Skořice

Příprava

Korpus: Všechny suroviny šleháme nejvyšší rychlostí šlehače cca. 6 min. Pečeme v ráfku o průměru 19 cm 30-35 min. při 170°C.

Náplň 1: Ušlehanou rostlinný krém Rosette smícháme s Frutafillem.

Náplň 2: Všechny suroviny zahřejeme na max. 80°C.

Kompletace: Korpus po upečení rozkrojíme na dvě poloviny, vložíme do dvou ráfků o průměru 22 cm, přetřeme náplní a zalijeme Palettou Neutral. Dekorujeme dle vlastní fantazie.

Jablkový dort