Red velvet cake
Red velvet cake
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Korpus: | 300 g | Basis Cake |
| 100 g | vaječná melanž | |
| 100 g | olej | |
| 100 g | podmáslí zakysané | |
| 4 g | Compound Irská káva | |
| 6 g | Arabesque kakao | |
| 4 g | červená barva | |
| Krém: | 250 g | tvaroh |
| 130 g | máslo | |
| 65 g | cukr moučkový |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min. Hmotu dávkujeme do 6 kulaté formy o průměru 18 cm. Pečeme při teplotě 170-180°C po dobu 35-45 min. Pečeme při teplotě 170-180°C po dobu 35-45 min.
Krém: Všechny suroviny šleháme metlou na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje do hladka.
Kompletace: Upečené korpusy prokrojíme, promažeme náplní a dekorujeme.
Suroviny na 1 ks á 1000 g.
Products
Compound
Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.