Cukrářské receptury
Tiramisu tunel

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 260 g Piškot světlý
170 g Vaječná melanž
50 g Voda
50 g Compound Karamel
Náplň: 800 g Rosette
200 g Voda
160 g Zeesan Tiramisu
Dekorace: Paletta Cold Choco

Příprava

Korpus: Všechny suroviny mimo oleje šleháme nejvyšší rychlostí šlehače cca. 6 min. Olej přidáváme na poslední minutu již za pomalého chodu stroje. Natřeme plát o velikosti 60x40 cm. Při 240°C pečeme 5-7 min.

Náplň: Zeesan rozmícháme s vodou, přidáme 1/4 vyšlehané šlehačky, metličkou zašleháme do hladka. Poté smícháme se zbylou šlehačkou.

Kompletace: Dno ráfku vyložíme plátem, zatřeme náplní a přiklopíme zbylou částí plátu. Po vychlazení dekorujeme Palettou Cold Choco.

Tiramisu tunel