Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Čokoládový páj s tvarohem

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 1.000 g Mamas Pie
280 g Zeelandia margarín-pekařský
80 g Voda
50 g Compound Čokoláda
Náplň: 1.000 g Tvarohová náplň Standard
300 g CORRA čokoládová

Příprava

Těsto: Všechny suroviny zamícháme. Těsto vyválíme na 5 mm silný plát, ze kterého vykrojíme 2 kola o průměru 29 cm a dáme na dno 2 forem (26 cm v průměru).

Kompletace: Tvarohovou a poté čokoládovou náplň natřeme na těsto. Zbytek těsta rozválíme a pomocí speciální mřížkové formy tvoříme mřížku na vrch koláče (nebo těsto ručně rádýlkem nakrájíme na proužky, které pak skládáme přes sebe do mřížky). Pečeme 40-45 min. při 180°C.

Receptura na 2 koláče

Čokoládový páj s tvarohem

Products

Tvarohová náplň Standard

Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.

CORRA čokoládová

Hladká vařená náplň s čokoládovou chutí a barvou, na vodní bázi, bez přidaného tuku. Vhodná na pečení, se širokým využitím v pekařské i cukrářské výrobě.