![Cukrářské receptury Cukrářské receptury](https://www.zeelandia.cz/receptury/cukrarske-receptury/@@images/image-1280-5eca44c9e8a0444a51c2aac1bc33f6a8.png)
![Cukrářské receptury Cukrářské receptury](https://www.zeelandia.cz/receptury/cukrarske-receptury/@@images/image-768-b0740a5ded6dc728569f27ab7973bdf6.png)
Double Choc Cake
Double Choc Cake
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
1.000 g | Double Choc Cake |
200 g | Vaječná melanž P |
200 g | Voda |
Příprava
Všechny suroviny mícháme lyrou střední rychlostí šlehače cca. 5 min. Pečeme ve formách.
Doba a teplota pečení:
I. Pláty – 180°C, 10-15 min. dle hmotnosti
II. Tvořítka – 160°, 45 min.
![Double Choc Cake](https://www.zeelandia.cz/receptury/cukrarske-receptury/moucniky/double-choc-cake/@@images/image-400-c181f7f471e0f46f7c75f4999b9990fb.jpeg)
Products
Double Choc Cake
Směs s kousky pravé čokolády pro výrobu třených hmot, především tmavých čokoládových korpusů a chlebíčků pečených v tvořítkách (cakes).