Duo koláč s povidly
Duo koláč s povidly
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto 1: | 360 g | Basis Cake |
| 210 g | vaječná melanž | |
| 180 g | olej | |
| Těsto 2: | 315 g | Basis Cake |
| 185 g | vaječná melanž | |
| 160 g | olej | |
| 30 g | kakao | |
| 60 g | voda | |
| Náplň: | 600 g | Švestková povidla |
| Drobenka světlá: | 20 g | máslo |
| 40 g | cukr | |
| 60 g | pšeničná mouka hrubá | |
| Drobenka tmavá: | 20 g | máslo |
| 40 g | cukr | |
| 60 g | pšeničná mouka hrubá | |
| 5 g | kakao |
Příprava
Těsto 1: Všechny suroviny mícháme na 2. rychlostní stupeň po dobu 3 minut.
Těsto 2: Vodu a kakao smícháme a přidáme k ostatním surovinám. Vše mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 3 minut.
Kompletace: Tmavou hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a arovnoměrně rozetřeme. Na tmavou hmotu nalijeme světlou hmotu a povrch uhladíme. Švestková povidla stříkáme kolmo na povrch hmoty a střídavě zasypeme světlou a tmavou drobenkou. Pečeme při 170-180°C po dobu 30-35 min.
Products
Povidla
Povidla jsou vyráběna tradiční metodou (odpařováním), obsahují vysoký podíl ovocné sušiny, jsou stabilní při pečení i mražení. Vhodné pro plnění pekařských a cukrářských výrobků.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.