Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Jablečný závin

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 740 g Mamas Pie
210 g Zeelandia margarín-pekařský
60 g Voda
Náplň: 800 g ON Jablečný gel se skořicí
200 g Frutafill rozinkový
50 g Vlašské ořechy (mleté)

Příprava

Těsto: Všechny suroviny zamícháme. Těsto rozválíme na pečném papíru na plát o rozměrech 50x35 cm.

Náplň:  Suroviny smícháme dohromady a rozetřeme na těsto.

Kompletace: Těsto pomocí pečného papíru stočíme do rolády. Závin je před pečením široký 7-8 cm. Potíráme vejcem a pečeme 60 min. při 180°C.

Receptura na 1 závin (cca 16 cm široký)

Váha po upečení: 1960 g

Jablečný závin

Products

Ovocné gely

Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.