Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Kakaový koláč s kokosem

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 1: 835 g Basis Cake
485 g vaječná melanž
415 g olej
90 g kakao
175 g voda
Poleva: 300 g Paletta Cold Choco
Dekorace: 50 g kokos

Příprava

Kakao s vodou smícháme a přidáme ke zbývajícím surovinám. Vše mícháme na 2. rychlostní stupeň po dobu 3 min. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme. Pečeme při 170-180°C 30-35 min. Po upečení (ještě za tepla) koláč potřeme rozehřátou Palettou Cold Choco a zasypeme kokosem.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Kakaový koláč s kokosem

Products

Basis Cake

Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.