Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Meruňkový koláč s tvarohem

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 720 g Basis Cake
360 g olej
420 g vaječná melanž
Náplň: 400 g Frutafill meruňkový
400 g Tvarohová náplň Standard
Dekorace: 100 g máslo
200 g cukr
300 g mouka hrubá

Příprava

Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme. Meruňkovou a tvarohovou náplň stříkáme kolmo střídavě na povrch hmoty a zasypeme drobenkou. Pečeme při 170-180°C po dobu 30-35 minut.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Meruňkový koláč s tvarohem

Products

Tvarohová náplň Standard

Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.

Basis Cake

Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.