Cukrářské receptury
Řezy šupito presto

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 500 g Piškot světlý
375 g Vaječná melanž
50 g Voda
Náplň: 400 g Vanilmix
720 g Voda
400 g Milram šlehačka 35%
480 g Frutafill ananas+pomeranč
Dekorace: 300 g Paletta Neutral
150 g Voda
100 g Paletta Cold Choco

Příprava

Korpus: Všechny suroviny šleháme metlou na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje 5-8 min. Hmotu rovnoměrně rozetřeme na plech. Pečeme při 190°C cca 20 min. Korpus necháme vychladnout.

Náplň: Do velké mísy si navážíme Vanilmix. Vodu, šlehačku a Frutafill smícháme v odměrce, nalijeme na Vanilmix a intenzivně zašleháme ruční metlou. Dobře rozmíchanou hmotu ihned roztíráme na vychladlý korpus.

Kompletace: Palettu Neutral zahřejeme s vodou max. na 80°C a rozetřeme jí na povrchu náplně. Dekorujeme Palettou Cold Choco.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Řezy šupito presto