Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Řezy ze svařeného vína

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 550 g Basis Cake
300 g vaječná melanž
250 g Směs na perník
250 g olej
225 g svařené víno
70 g Čokoládová dekorace
15 g kakao
Náplň: 300 g Frutafill višňový
Dekorace: 60 g Paletta Neutral
40 g voda
50 g mandle (plátky)

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 4  minut. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme.

Náplň: Náplň stříkáme kolmo na povrch hmoty a pečeme při 170-180°C po dobu 30-35 minut.

Kompletace: Vodu s Palettou zahřejeme na max. 80°C, potřeme jí vychladlý korpus a posypeme mandlovými plátky.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Řezy ze svařeného vína

Products

Paletta Neutral

Polotekutá směs pro přípravu želé k ošetření povrchu cukrářských výrobků - dodává vysoký lesk a brání vysychání, nezanechává lepivý povrch. Rychle tuhne, dá se krájet i po zmrazení. Zahřívá se a ředí vodou.

Čokoládová dekorace

Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.

Basis Cake

Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.

Směs na perník

Směs pro výrobu tmavého litého perníku.