![Cukrářské receptury Cukrářské receptury](https://www.zeelandia.cz/receptury/cukrarske-receptury/@@images/image-1280-5eca44c9e8a0444a51c2aac1bc33f6a8.png)
![Cukrářské receptury Cukrářské receptury](https://www.zeelandia.cz/receptury/cukrarske-receptury/@@images/image-768-b0740a5ded6dc728569f27ab7973bdf6.png)
Řezy ze svařeného vína
Řezy ze svařeného vína
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 550 g | Basis Cake |
300 g | vaječná melanž | |
250 g | Směs na perník | |
250 g | olej | |
225 g | svařené víno | |
70 g | Čokoládová dekorace | |
15 g | kakao | |
Náplň: | 300 g | Frutafill višňový |
Dekorace: | 60 g | Paletta Neutral |
40 g | voda | |
50 g | mandle (plátky) |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 4 minut. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme.
Náplň: Náplň stříkáme kolmo na povrch hmoty a pečeme při 170-180°C po dobu 30-35 minut.
Kompletace: Vodu s Palettou zahřejeme na max. 80°C, potřeme jí vychladlý korpus a posypeme mandlovými plátky.
Suroviny na plech 60x20 cm.
![Řezy ze svařeného vína](https://www.zeelandia.cz/receptury/cukrarske-receptury/moucniky/rezy-ze-svareneho-vina/@@images/image-400-c181f7f471e0f46f7c75f4999b9990fb.png)
Products
Paletta Neutral
Polotekutá směs pro přípravu želé k ošetření povrchu cukrářských výrobků - dodává vysoký lesk a brání vysychání, nezanechává lepivý povrch. Rychle tuhne, dá se krájet i po zmrazení. Zahřívá se a ředí vodou.
Čokoládová dekorace
Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.
Směs na perník
Směs pro výrobu tmavého litého perníku.