Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Skořicový koláč s jalbky

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 620 g Basis Cake
310 g Olej řepkový
360 g Pasterovaná vaječná melanž
5 g Skořice mletá
Náplň: 390 g Jablečný gel se skořicí
Dekorace: 43 g Mandle plátky
43 g Ořechy vlašské
13 g Karmix

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1 st. po dobu 4 min. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme. Náplň nastříkáme kolmo na povrch, zasypeme směsí ořechů a Karmixu. Pečeme na 170-180°C (dle typu pece) cca 35-45 min.

Skořicový koláč s jalbky

Products

Ovocné gely

Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.

Basis Cake

Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.