Tvarohový mls
Tvarohový mls
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Korpus: | 500 g | Piškot světlý |
| 300 g | Vaječná melanž | |
| 100 g | Voda | |
| Náplň 1: | 500 g | QimiQ |
| 100 g | Cukr moučka | |
| 250 g | Tvaroh měkký | |
| 250 g | Šlehačka | |
| Náplň 2: | 150 g | QimiQ |
| 100 g | Cukr moučka | |
| 250 g | Tvaroh měkký | |
| 300 g | Ovoce | |
| 250 g | Šlehačka | |
| Dekorace: | 200 g | Paletta Neutral |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny dáme do kotle a šleháme na 3. rychlostní stupeň 8 min. Natřeme plát o velikosti 60x40 cm. Pečeme jako klasické pláty.
Náplň 1 a Náplň 2: QimiQ vymícháme do hladka, poté najednou zamícháme tvaroh a cukr. Nakonec jemně zamícháme ušlehanou šlehačku (a ovoce).
Kompletace: Upečený korpus rozkrojíme na dva pláty o velikosti 20x60 cm. Polovinu plátu vložíme do formy s vyndavacím čelem. Naneseme náplň s ovocem, přiklopíme druhou polovinou plátu. Potřeme vrchní náplní, uhladíme a dáme ztuhnout do lednice, nejlépe přes noc. Po ztuhnutí přelijeme Palettou Neutral obarvenou podle použitého ovoce.