Višňový koláč
Višňový koláč
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto: | 625 g | Basis Cake |
| 365 g | vaječná melanž | |
| 310 g | olej | |
| 65 g | kakao | |
| 130 g | voda | |
| Náplň: | 400 g | Frutafill višňový |
| Dekorace: | 40 g | máslo |
| 80 g | cukr | |
| 120 g | mouka pšeničná hrubá | |
| 10 g | kakao |
Příprava
Kakao smícháme s vodou a přidáme zbylé suroviny. Vše mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 3 minut. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme. Frutafill stříkáme kolmo na povrch hmoty a poté zasypeme tmavou drobenkou. Pečeme při 170-180°C 30-35 min.
Suroviny na plech 60x20 cm.
Products
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.