Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Višňový koláč

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 625 g Basis Cake
365 g vaječná melanž
310 g olej
65 g kakao
130 g voda
Náplň: 400 g Frutafill višňový
Dekorace: 40 g máslo
80 g cukr
120 g mouka pšeničná hrubá
10 g kakao

Příprava

Kakao smícháme s vodou a přidáme zbylé suroviny. Vše mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 3 minut. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme. Frutafill stříkáme kolmo na povrch hmoty a poté zasypeme tmavou drobenkou. Pečeme při 170-180°C 30-35 min.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Višňový koláč

Products

Basis Cake

Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.